Klimatizacijski sustav
Vremenom i korištenjem, plin se u klimatizacijskom sustavu iscrpljuje, što dovodi do toga da sustav prestaje raditi. A još je važnije da to može oštetiti skupe komponente unutar klima-uređaja, poput kompresora . Uz servisiranje mehaničkog dijela klimatizacijskog sustava, također je važno servisirati i kvalitetu zraka jer vlaga, tama i promjena temperature čine plodno tlo za stvaranje različitih mikroorganizama štetnih po zdravlje. Poput motora u automobilu, i klima-uređaj treba redovito servisirati. Preporučujemo svake dvije godine obnavljanje plina, nadopunu ulja kompresora, zamjenu filtera kabine te dezinfekciju sustava.

Mehanika
Obavljamo besplatan pregled vozila u 27 točaka koji će vam dati uvid u stanje vašeg automobila i pomoću kojega ćete moći unaprijed planirati neophodne popravke.
Zamjena ulja i filtera i besplatan pregled vozila u 27 točaka već od 260,00 kn.

Elektronika
Moderna vozila imaju mnogo električnih i elektroničkih sustava. Problemi mogu nastati od kompliciranog pada napona na CAN BUS sustavu do jednostavnih osigurača i žarulja. S višeod 15 godina iskustva i obuke u RAF-u, možemo dijagnosticirati i popraviti bilo koji električni kvar na vašem vozilu.

Dijagnostika
Moderni automobili proizvedeni nakon 1996. godine imaju širok raspon elektroničkih uređaja, monitora, zavojnica , senzora i aktuatora za poboljšanje performansa, potrošnju goriva i dugovječnosti motora i njegovih pokretnih dijelova . Koristeći najnoviju dijagnostičku opremu i više od 15 godina iskustva, naši su tehničari u mogućnosti koristiti podatke pohranjene u računalima vaših vozila pomoću kojih mogu dijagnosticirati, pronaći greške i popraviti vaš automobil na razini ovlaštenih servisa.